Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: How to fix the missing "http://" issue, so links still work?

  1. #1
    Thread Starter
    Senior Member herb_'s Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    230
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts

    How to fix the missing "http://" issue, so links still work?

    I created a custom field called "URL", in which people can include a link.

    When I type in a link that includes the http:// at the beginning, the link works fine.

    If I type in a link that doesn't include the http:// at the beginning the link is no longer a link and doesn't link to anything.

    There were issues related to this back in 2.9 line.

    How can this be remedied in 3.04?

    On my 2.9 line site, people often forget to include the http:// even tho I clearly request them to do so right next to the URL field in the posting form. Then I go in each day and fix a few ads that have the broken links. I'm expecting to be getting hundreds of ads daily on a new site, and would rather not check and fix links for so many ads.

    Also, it would be good if links typed into the main "description" field are automatically made functional.

    What files can I edit, and what can I do so that links without the http:// still work, and so that links entered in the main "Description" field also work?

    Btw, if it matters I am keeping the "allow html" setting set to "No" on my site.

    Thanks in advancement.

  2. #2
    Thread Starter
    Senior Member herb_'s Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    230
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    rubencio's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Spain
    Posts
    3,804
    Thanks
    268
    Thanked 316 Times in 278 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

    r u b e n c i o . c o m


    Since 2010 providing AppThemes solutions,
    Plugins and the best childthemes...



  4. #4
    Thread Starter
    Senior Member herb_'s Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    230
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    rubencio's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    Spain
    Posts
    3,804
    Thanks
    268
    Thanked 316 Times in 278 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

    r u b e n c i o . c o m


    Since 2010 providing AppThemes solutions,
    Plugins and the best childthemes...



  6. #6
    Founder dcowgill's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    1,939
    Thanks
    66
    Thanked 135 Times in 99 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Thread Starter
    Senior Member herb_'s Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    230
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Thread Starter
    Senior Member herb_'s Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    230
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    Thread Starter
    Senior Member herb_'s Avatar
    Join Date
    May 2009
    Posts
    230
    Thanks
    0
    Thanked 6 Times in 6 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error message "Stylesheet is missing"
    By equinemedia in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: April 8th, 2010, 11:06 PM