Results 1 to 4 of 4

Thread: Internet Explorer

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran chriswareham's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Staffordshire, UK
    Posts
    296
    Thanks
    18
    Thanked 40 Times in 38 Posts

    Internet Explorer

    Hi does anyone else have an issues with how explorer displays their page. it seems to display my sidebar underneath everything, is there a css fix or something.

    Regards Chris

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,990
    Thanks
    166
    Thanked 3,327 Times in 3,198 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  4. #4
    Thread Starter
    Veteran chriswareham's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Staffordshire, UK
    Posts
    296
    Thanks
    18
    Thanked 40 Times in 38 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with Internet Explorer 8
    By positive in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 10
    Last Post: October 2nd, 2012, 07:04 PM
  2. [SOLVED] JR 1.5 Internet Explorer Bug Issues!
    By plink in forum JobRoller General Discussion
    Replies: 12
    Last Post: October 23rd, 2011, 06:02 PM
  3. Internet Explorer Issue
    By italo_disco in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: August 26th, 2011, 12:02 AM
  4. [MOD NEEDED] CSS not working AT ALL in internet explorer
    By opportunitymax in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: May 12th, 2011, 04:09 AM
  5. Internet explorer 6
    By Skelbimai in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: April 6th, 2010, 05:23 PM