Results 1 to 5 of 5

Thread: Internet explorer problem with images uploading when posting a new ad

  1. #1
    Thread Starter
    Amateur mrao's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Internet explorer problem with images uploading when posting a new ad

    Hello

    I have configured my clssipress template to upload 3 images with a maximun size of 250kb each.

    When I enter as a normal user and I try to post a new ad it shows only the possibility to upload "Image 1" & "Image 3" but "Image 2" is missing in the page. In adittion once I have browsed and selected the first image to be uploaded, then there is no option to browse anymore for that "Image 3" and is no possible to post and ad. This only happen with my Internet Explorer 8, with Mozilla Firefox it works perfect.

    Please could somebody help me with this problem?, It is a problem of the classipress template?, settings? or what?

    I attach here an image of the issue.
    IE_problem.jpg

    Thank you very much for your support.

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    Amateur mrao's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Amateur mrao's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    11
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Veteran bluecafe's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Berlin
    Posts
    1,563
    Thanks
    58
    Thanked 359 Times in 273 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Internet Explorer Issue
    By italo_disco in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: August 25th, 2011, 11:02 PM
  2. Can't Save Edit Ad Internet Explorer
    By Jaapaap in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: July 1st, 2010, 08:44 PM
  3. Internet explorer 6
    By Skelbimai in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: April 6th, 2010, 04:23 PM