Results 1 to 7 of 7

Thread: Leave a reply email problem

  1. #1
    Thread Starter
    jayshields9's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts

    Leave a reply email problem

    just noticed a problem when I use the "leave a reply" feature at the bottom of an ad. I now have it set to email me whenever any comment is left, and an administrator must approve all comments ( in the discussion section of WP).

    The problem is I (as the adminstrator) receive the "please moderate" email that is sent when someone posts a comment... but once I approve the comment it's no longer sending to the ad holder.

    when I use the "contact" tab by the map everything works fine... just a problem with the Leave A Reply box under the ad..

    Any suggestions?

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    jayshields9's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  5. #5
    Thread Starter
    jayshields9's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Thread Starter
    jayshields9's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    22
    Thanks
    2
    Thanked 3 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] How to require user to login to leave a reply to ad
    By matt9250 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: February 25th, 2011, 04:30 PM
  2. [SOLVED] "Leave a Reply" email showing in public
    By rnaylor in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: November 8th, 2010, 11:47 AM
  3. Reply to email Problem in 3.0.3
    By leda88 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: July 24th, 2010, 05:05 AM
  4. How to remove 'Leave a Reply" on ad page?
    By marko in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 6
    Last Post: May 18th, 2010, 04:32 PM