Results 1 to 4 of 4

Thread: Lost the actual 'dashboard' permalink

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member swapmama's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Algeria
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Lost the actual 'dashboard' permalink

    The site has just been moved from the development domain to the 'www' domain, and now when I click "My Dashboard" I get a "Whoops - Page not found" 404 error. At the development site it works fine - so I guess I busted something when I did the move.

    The permalink setting is /%postname%/ as generally recommended. It seems the actual permalink named 'dashboard' has gotten lost/disconnected. I've looked thru the database in wp_options and can't see anything wrong there.

    We are trying to get the site live TODAY - so any and all help greatly appreciated.

    Regards

    =Alan R.

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,867 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member swapmama's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Algeria
    Posts
    45
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,867 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Permalink - Facebook - dashboard
    By piplo in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: August 10th, 2011, 09:13 PM
  2. Edit actual Indeed API query?
    By ncarrev in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 4
    Last Post: August 6th, 2011, 04:37 PM
  3. Proper actual advanced search
    By lausha in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 16
    Last Post: July 24th, 2011, 10:11 PM
  4. [SOLVED] Dashboard ad links not corresponding to permalink setup
    By osquid in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 5
    Last Post: March 2nd, 2011, 04:37 PM
  5. New problems - lost the 'edit my ads' function from the dashboard
    By lorelei in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: January 10th, 2011, 04:58 PM