Results 1 to 5 of 5

Thread: New ClassiPress Install with WP3 - Post Form fields missing

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie bmoeller1's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    New ClassiPress Install with WP3 - Post Form fields missing

    I just installed the latest Classi on my local along with WP 3.0. Everything seems great except for the "Post Ad" form and the ability to add custom fields.

    When I go to step 1 of the ad post, I see the category, the error, followed by my image uploads.

    ERROR: no results found for the default ad form

    I also can not create custom fields. I see the WP form for the fields. I fill it out and click "add", but the form just disappears. I refresh the page, but it was never saved.

    I tried to remedy by uninstalling all database tables, classi and WP. I installed WP 2.9, but I encounter the same problem.

    Any suggestions would help......Brian

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    Thread Starter
    Newbie bmoeller1's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Newbie bmoeller1's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Post Tumbnail missing from my Blog dashboard
    By violeta in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 5
    Last Post: June 21st, 2010, 02:59 AM
  2. Install Error for new release 3.0 - Stylesheet missing
    By rockcreek in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 28th, 2010, 09:20 PM
  3. install classipress on wpmu
    By Dinaalgayar in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: April 13th, 2010, 03:51 PM
  4. English classipress.po problem , Search word is missing!
    By pooya3d in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: April 9th, 2010, 12:28 AM