Results 1 to 2 of 2

Thread: No payments received, but action is executed anyway

  1. #1
    Thread Starter
    adtractiebv's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Location
    Netherlands
    Posts
    236
    Thanks
    8
    Thanked 16 Times in 15 Posts

    No payments received, but action is executed anyway

    Hello All,

    on a fresh install at www.merkdealer-occasions.nl I installed the Feature Me plugin and Bump Ads, and am using iDeal as a payment gateway. In the test-mode the payment gateway works.

    When a user posts an ad and wants to feature the ad the ad is put online. I get to see a screen with the costs for featuring, but as soon as I click on 'continue' the ad is online and featured, and the system skips the actual payment-stap.

    As this is an urgent matter all help is appreciated!

    Thanks,
    Frank

  2. #2
    Moderator ovidiubica's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5,749
    Thanks
    240
    Thanked 1,062 Times in 1,000 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: March 26th, 2015, 04:42 AM
  2. Jomark Job Alerts Not Received
    By blue61em in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: December 15th, 2014, 06:39 PM
  3. How to integrate credit card payments or bank payments in classipress?
    By harry0013 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: May 20th, 2012, 10:09 PM
  4. [SOLVED] Application not received
    By cedric_c in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 8
    Last Post: March 23rd, 2011, 04:48 PM
  5. Registration Email Not being Received
    By epreneur in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: September 15th, 2010, 05:50 AM