Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 27 of 27

Thread: "Post and Add" button not working - The system cannot find the file specified.

  1. #21
    Thread Starter
    Member sergiomsperb's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  2. #22
    Thread Starter
    Member sergiomsperb's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #23
    Thread Starter
    Member sergiomsperb's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #24
    Thread Starter
    Member sergiomsperb's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #25
    Thread Starter
    Member sergiomsperb's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #26
    Thread Starter
    Member sergiomsperb's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    59
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #27
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. friendlier user interface steps for "post an ad" button
    By postgrabber in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: November 6th, 2011, 09:12 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: December 12th, 2010, 02:28 PM
  3. [SOLVED] "Post an Ad" button not working
    By marco2 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: October 18th, 2010, 12:01 AM