Results 1 to 2 of 2

Thread: Preview bug? For users and one for admins

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer frame34's Avatar
    Join Date
    May 2020
    Location
    Istanbul, Turkey
    Posts
    426
    Thanks
    97
    Thanked 26 Times in 24 Posts

    Preview bug? For users and one for admins

    Hi,

    1) When users ad a new listing/ad the last preview does not show the attached (uploaded) pics anymore.
    On the other hand, they do show in the preview if the user edits the (not approved) listing.
    So I am pretty sure it is a bug.

    2) Admins could see the "expired ads" with a comment on the front ended. Now after the prune job, the link with the expired ad is producing a 404 error. (I am logged in as admin)

    Must be a bug two. Both are great functions and would be nice if they work.

    Thanks
    With kind regards,
    Chris

    (The Guys that tries to set up a better version of their social responsibility project for Street Animals in Turkey)
    https://kirikkuyruk.com/ (or BustedTails.com)

  2. #2
    Moderator ovidiubica's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    5,770
    Thanks
    242
    Thanked 1,068 Times in 1,008 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Samcy Several admins
    By gremminger in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 6
    Last Post: March 3rd, 2014, 09:17 AM
  2. Admins, is this legit??
    By jynx2298 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 4
    Last Post: February 18th, 2014, 04:18 PM