Results 1 to 2 of 2

Thread: Problem with header banner doing it from settings by entering the ad code.

  1. #1
    Thread Starter
    cyclebarter's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Ireland
    Posts
    298
    Thanks
    46
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Problem with header banner doing it from settings by entering the ad code.

    Hi, I recently became an ebay partner, so i am now setting up my website with relevant ads etc. I previously had adsense, I had an adsense ad on the top of the page, a header banner. I had this code entered via the advertising tab in classipress settings. I deleted this code and set up a 468x60 banner with the ebay tools. When i enter this into the strings etc and save and then go to the home page, all i see is a line of code along the top of my website. Can anyone advise me on this

  2. #2
    barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,779
    Thanks
    185
    Thanked 740 Times in 622 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with nav bar when putting a banner ad in header
    By insites in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: July 2nd, 2012, 08:05 AM
  2. [SOLVED] Not able to save the Adscence Code in settings
    By riyaas in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 8
    Last Post: April 19th, 2012, 08:38 AM
  3. Header background size and color code for Green Theme - Black Header
    By danappel in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: February 23rd, 2011, 11:06 AM
  4. [SOLVED] A problem when entering to form
    By evcilarabul in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: January 21st, 2011, 11:41 PM