Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem posting new ad classipress 3.1 with Firefox

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member megasale's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    41
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Problem posting new ad classipress 3.1 with Firefox

    I am having this issue when I use firefox browser,
    whenever I create new ad it stuck at the step 1, choose the category, click "go" button and it just reload the same page(step1).
    I upgraded my website from 3.0X to 3.1 but I am not sure when or how this start to happen because I did make the 1st one or two ad from firefox after the upgrade on the same website and it does not have such issue.
    And this only happen to firefox browser(ver 3.0.4), it have no issue with IE8 and Chrome.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,833
    Thanks
    166
    Thanked 3,395 Times in 3,266 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member megasale's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    41
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Junior Member megasale's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Malaysia
    Posts
    41
    Thanks
    3
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] problem posting ads classipress 3.1
    By adfree in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: July 10th, 2011, 11:15 PM
  2. [SOLVED] Weird Firefox problem
    By lausha in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: April 30th, 2011, 09:00 PM
  3. Problem with IE8 Vs. Firefox Chrom
    By ebayemails in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: June 8th, 2010, 03:09 PM
  4. Problem with IE8 Vs. Firefox Chrom
    By ebayemails in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: December 31st, 1969, 06:00 PM