Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem after reverting back from dev edition.

  1. #1
    Thread Starter
    aj270303's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,106
    Thanks
    56
    Thanked 99 Times in 81 Posts

    Problem after reverting back from dev edition.

    I reverted back to 3.1.9 release from a dev version. Had a few problems with some of the pages which moshin sorted for me.

    All is fine now except for one problem.

    When i login, using my social login plugin using for example the facebook login option, a whit screen flashes up for just a sec and you can see logged in through facebook (or something similar).

    The trouble is that the page does not actually log you in and dosen't rediret because of this to the dashboard.

    I am sure this is and after affect of reverting back to release as it worked great before.

    Can anyone help?.

  2. #2
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  3. #3
    Thread Starter
    aj270303's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,106
    Thanks
    56
    Thanked 99 Times in 81 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrading from Personal Edition to Small Business Edition
    By steeld in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 13
    Last Post: December 17th, 2010, 07:20 PM
  2. upgrading from small bus. edition to ultimate edition
    By emo777 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: October 26th, 2010, 01:18 AM
  3. Replies: 4
    Last Post: August 21st, 2010, 03:20 AM