Results 1 to 10 of 10

Thread: "Set Featured Image" not showing on the admin dashboard

  1. #1
    Thread Starter
    covoiturage's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Posts
    255
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    "Set Featured Image" not showing on the admin dashboard

    Hello everyone,

    i am using Classipress 3.3.1 and Eldorado as Childtheme but i cannot see "Set Featured Image" on the admin Dashboard when i upload images. Please take a look on the attached image (see arrow on the image). How can i resolve this problem? It is urgent please

    featured_ad_image.jpg

    Thanks in advance

  2. #2
    Thread Starter
    covoiturage's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Posts
    255
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  4. #4
    Thread Starter
    covoiturage's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Posts
    255
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  6. #6
    Thread Starter
    covoiturage's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Posts
    255
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  8. #8
    Thread Starter
    covoiturage's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Posts
    255
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  10. #10
    Thread Starter
    covoiturage's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germany
    Posts
    255
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: March 25th, 2013, 12:04 PM
  2. [SOLVED] Password not showing on my WP Admin dashboard
    By indogenius in forum Help Using JobRoller
    Replies: 4
    Last Post: March 4th, 2013, 10:00 AM
  3. How to get rid of favicon image in admin dashboard
    By govna in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: August 19th, 2011, 01:05 PM
  4. How to get rid of favicon image in admin dashboard
    By govna in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: August 19th, 2011, 10:49 AM
  5. Pending ads not showing in admin dashboard
    By markc17 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: July 27th, 2010, 12:23 PM