Results 1 to 5 of 5

Thread: thumbnail problem --> http://bauhotline.com/immo/

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran enrique_traun's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Austria
    Posts
    439
    Thanks
    68
    Thanked 17 Times in 17 Posts

    thumbnail problem --> http://bauhotline.com/immo/

    Hi,

    anyone out there with same problem - take a lot at my first ads picture - in backend it is shown correct - onmouse hover too - but in ad list it is shown only part of it - so something's wrong - any idea what I have made wrong?

    Every help appriciated.

    kind regards,
    Enrique

  2. #2
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

  3. #3
    Thread Starter
    Veteran enrique_traun's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Austria
    Posts
    439
    Thanks
    68
    Thanked 17 Times in 17 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Veteran enrique_traun's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Austria
    Posts
    439
    Thanks
    68
    Thanked 17 Times in 17 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,754 Times in 1,441 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. http://zamboangaclassifieds 3.0.5.2 problem
    By acidrainz in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: November 30th, 2010, 01:52 AM
  2. http://panabo.ph - problem
    By Ramseize in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: May 17th, 2010, 03:56 AM
  3. Thumbnail problem (as many other)
    By pelle1 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 10
    Last Post: January 22nd, 2010, 02:38 PM