Results 1 to 4 of 4

Thread: Transaction email is not sending on clean install

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran wzshop's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    356
    Thanks
    27
    Thanked 7 Times in 6 Posts

    Transaction email is not sending on clean install

    Hi,
    Transaction emails are not send on a clean install. Also tried to use a smtp server (mailjet).
    Anyone else with this problem?

    Anyone know how to fix this?
    Thanks

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Veteran wzshop's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    356
    Thanks
    27
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Veteran wzshop's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    356
    Thanks
    27
    Thanked 7 Times in 6 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bug with clean install
    By nick5a1 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 0
    Last Post: May 7th, 2012, 01:37 PM
  2. Clean install of 3.1.6?
    By atgeist in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 41
    Last Post: February 1st, 2012, 06:45 AM
  3. [SOLVED] HELP!Problem with message sending (registration, notifications, poster email sending)
    By nenoduarte in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: September 21st, 2011, 09:40 AM
  4. Clean install and transfer
    By aharward in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 7
    Last Post: June 3rd, 2011, 05:54 PM