Results 1 to 2 of 2

Thread: Trouble Posting ads

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie garderic's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Trouble Posting ads

    I'm having trouble posting new ads in CP.. after selecting the pricing (free) and the category, the little "go" button never shows up so that I can enter the rest of the information on the item

    Based on what I've read this might be a conflict with another plug in ... is there a list of other plugins that are known to cause these sorts of problems?

    Currently using WP multisite (3.3.1) with latest version of CP active on a secondary site. I am using a bunch of buddy press plugins as well.

    Many thanks,
    --Eric

  2. #2
    Veteran barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,782
    Thanks
    185
    Thanked 741 Times in 623 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I am having trouble with the header please help
    By birdy in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: April 8th, 2013, 02:07 PM
  2. Trouble Posting a Job
    By thebiggamehunter in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 7
    Last Post: June 14th, 2012, 10:15 PM
  3. Having trouble
    By jessicarip in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: February 4th, 2011, 12:17 AM