Results 1 to 4 of 4

Thread: video embed screen blank after clicking submit, no video shows within ad

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie b0nkers's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    video embed screen blank after clicking submit, no video shows within ad

    searched forums, seena lot of embedding issues, but nothing like what im experiencing. html is allowed.

    as the admin, while editing an ad, if i use the embed video graphic...select from URL, add the link and title, click submit: the window goes blank white and doesn't do anything more even if i let it sit for 10 mins. the only option is to close the window, and the result is the video does not appear on the ad or within the html code.

    any thoughts?

  2. #2
    Veteran barukar's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Brasil, São Paulo, SP
    Posts
    6,782
    Thanks
    185
    Thanked 741 Times in 623 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    -------------------------------------------------------------------------------------------
    Projects: ClassiNoiva - Classimóveis - vocênoenem - i50 - Clube DETRAN

  3. #3
    Newbie bradmiller's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    samcy's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Germany
    Posts
    12,100
    Thanks
    121
    Thanked 1,756 Times in 1,442 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Rolf Hassel (Samcy)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [MOD NEEDED] Embed Video in Banner Area
    By mtgmantx in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: October 10th, 2010, 01:32 PM
  2. Video embed not working
    By flagged in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 7
    Last Post: April 27th, 2010, 09:44 PM