Results 1 to 5 of 5

Thread: My website works fine with Firefox but looks weird with Interet Explorer.

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie glizdepaz's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    My website works fine with Firefox but looks weird with Interet Explorer.

    I didn't do anything except when i tried to view my website using Internet Explorer, i discovered that it looks so messy.
    Need help, kindly check the link below: By the way i'm using IE 9.

    http://www.retireinthephilippines.ne...w-as-20000-00/

    Thanks in advance.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,699
    Thanks
    163
    Thanked 3,297 Times in 3,168 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Newbie glizdepaz's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    Newbie glizdepaz's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    4
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,699
    Thanks
    163
    Thanked 3,297 Times in 3,168 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: January 5th, 2012, 10:20 PM
  2. error in firefox and safari , works fine in explorer
    By admin1 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: July 24th, 2011, 07:02 AM
  3. Problem in display of ad between Firefox and Explorer. Help !
    By ramystyle in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: July 16th, 2011, 12:12 PM
  4. [SOLVED] Weird Firefox problem
    By lausha in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: April 30th, 2011, 09:00 PM