Results 1 to 4 of 4

Thread: Widget saving problem

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran wighty's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    UK
    Posts
    291
    Thanks
    20
    Thanked 10 Times in 9 Posts

    Widget saving problem

    Just recently, when I add a widget to a sidebar, when I click save, the little circle indicating its saving, just keeps spinning, and when viewing the site, its not there.
    Is there any reason for this?

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,576
    Thanks
    163
    Thanked 3,292 Times in 3,163 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Veteran wighty's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    UK
    Posts
    291
    Thanks
    20
    Thanked 10 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,887
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Taking off ad numbers of widget (Ad Categories Widget)
    By homme143 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: March 16th, 2011, 12:23 PM
  2. Admin stats widget problem !
    By pinocchio in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: January 27th, 2011, 12:37 PM
  3. [SOLVED] Widget menu problem
    By panks7077 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: November 23rd, 2010, 02:32 PM
  4. [SOLVED] "Ad Search Box" Widget disappeared from (Appearance>Widget)
    By jeferson in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 13
    Last Post: September 12th, 2010, 12:13 PM
  5. Add another widget
    By wesker in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: June 3rd, 2010, 12:06 AM