Results 1 to 7 of 7
Like Tree1Likes
  • 1 Post By davidvoorhies

Thread: Alt Image tags not showing up

  1. #1
    Thread Starter
    Amateur davidvoorhies's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Alt Image tags not showing up

    I am having a problem with the alt tags on images. I have the title and alt tags setup in the images but when the image gets put into the post, these are missing from the <IMG> tag. This is a very important piece of SEO and I am surprised it was missed when this plugin was created.

    Has this been brought up before and is there a solution to get the ALT TAG and TITLE put into these coupon images? I tried searching the forums but I didn't find anyone else having this issue.

    <a href="https://bigandtalldeals.com/store/zaful/"><img src="https://bigandtalldeals.com/wp-content/uploads/2017/08/Plus-Size-Floral-Pencil-Skirt.png" alt="" /></a>

    Image Setup.jpg

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    30,249
    Thanks
    140
    Thanked 2,328 Times in 2,217 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    Amateur davidvoorhies's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    30,249
    Thanks
    140
    Thanked 2,328 Times in 2,217 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  5. #5
    Thread Starter
    Amateur davidvoorhies's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    17
    Thanks
    2
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jomarkosabel likes this.

  6. #6
    Veteran edealsetc's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States
    Posts
    410
    Thanks
    67
    Thanked 16 Times in 16 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    30,249
    Thanks
    140
    Thanked 2,328 Times in 2,217 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] two price tags showing
    By mcstimpson in forum ClassiPost
    Replies: 1
    Last Post: June 30th, 2017, 01:42 PM
  2. Showing Popular Tags when Listing Ad
    By ciaran_il in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: May 28th, 2012, 08:17 AM
  3. Price tags showing no amounts..
    By jkulinsky in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 5
    Last Post: July 21st, 2011, 04:18 PM
  4. [SOLVED] HTML Tags showing in popular widget.
    By miamishade in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: June 9th, 2011, 10:13 PM
  5. [SOLVED] Tag Cloud still not showing AD Tags after Modification... Please Help!
    By socram10 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: December 9th, 2010, 09:36 AM