Results 1 to 7 of 7

Thread: Can someone help plase!!!! 'copy & open site' link isn't working

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer bmann1's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Can someone help plase!!!! 'copy & open site' link isn't working

    Hi can you check my site topoffers.com it isn't working.

    I've tested it on firefox google and IE

    I'm new to clipper I guess it's probably something simple
    Ive re-installed clipper even upgraded WP before I re-installed clipper

    It's Friday today I need this done so I can work over the weekend.


    Thanks in advance

  2. #2
    Thread Starter
    Expired Customer bmann1's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,647
    Thanks
    158
    Thanked 2,841 Times in 2,719 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  4. #4
    Thread Starter
    Expired Customer bmann1's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,647
    Thanks
    158
    Thanked 2,841 Times in 2,719 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  6. #6
    Thread Starter
    Expired Customer bmann1's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Thread Starter
    Expired Customer bmann1's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    30
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Jomark Click to copy & open site
    By falstrup in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 2
    Last Post: January 18th, 2013, 08:42 AM
  2. Clicking on the "Click to open site" is not taking me to affiliate link
    By williamtorneau in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 4
    Last Post: November 23rd, 2012, 04:22 PM
  3. Open Affiliate Link in a iFrame
    By mirk in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: July 25th, 2012, 01:52 PM
  4. Our Click to Copy Coupon Link is offset
    By nextsteplocal in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 7
    Last Post: June 29th, 2012, 12:22 PM
  5. Copy code & Open site Flash animation not working
    By 101couponcodes in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 6
    Last Post: April 6th, 2011, 03:20 PM