Results 1 to 4 of 4

Thread: Clipper 1.3 Error error with images and code show on front page

  1. #1
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts

    Clipper 1.3 Error error with images and code show on front page

    If you check the code inside my front page it looks funny. But when you open the page it looks fine.

    http://www.server-coupons.com/


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,392
    Thanks
    158
    Thanked 2,829 Times in 2,707 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Newbie rabatkode's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Sweden
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: September 25th, 2010, 04:42 PM
  2. 404 error trying to go to dashboard via front-end
    By knientje in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 8
    Last Post: July 29th, 2010, 03:07 AM