Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Coupon link not working - permalinks problem

  1. #1
    Thread Starter
    mikeorlando's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    United States
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Coupon link not working - permalinks problem

    Hi

    My site is on a Windows server. I get a "The page cannot be found" error whenever I click on the COUPON code link button..

    EG the link behind the coupon code is http://www.mydomain.com/go/12-off-laptops/21 and it gives me a "The page cannot be found" error.

    I've set the permlinks to the first setting http://www.mydomain.com/?p=123 because that's the only one that seems to work with the rest of the pages on the site.

    I've edited the permalinks, saved and resaved and this doesn't help.

    I can't edit the .htaccess file because it's a Windows hosting account.

    Any other advice anyone can offer?

    Thanks,
    Brendon

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    mikeorlando's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    United States
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Thread Starter
    mikeorlando's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    United States
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Thread Starter
    mikeorlando's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    United States
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    Thread Starter
    mikeorlando's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    United States
    Posts
    6
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: June 30th, 2012, 08:08 AM
  2. After Updating Permalinks, Coupon Page and Stores Missing
    By chinaworld in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 1
    Last Post: August 2nd, 2011, 02:51 PM
  3. Permalinks not working on ADS only
    By siam in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: February 17th, 2011, 09:10 AM
  4. Permalinks not working
    By shahabbokhari in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: February 6th, 2011, 07:35 PM
  5. [SOLVED] Permalinks not working
    By jamesweb in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 2
    Last Post: November 13th, 2010, 02:17 PM