Results 1 to 9 of 9

Thread: Media upload problems

  1. #1
    Thread Starter
    mllerena's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    San Jose, California
    Posts
    659
    Thanks
    194
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    Media upload problems

    Hi there, when I create a project as an employer and try to upload (add) media to the project, the WP media library opens up exposing all the site media. Has anyone seen this issue before?

    Thanks,
    Mike

  2. #2
    Thread Starter
    mllerena's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    San Jose, California
    Posts
    659
    Thanks
    194
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    mllerena's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    San Jose, California
    Posts
    659
    Thanks
    194
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Thread Starter
    mllerena's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    San Jose, California
    Posts
    659
    Thanks
    194
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    Thread Starter
    mllerena's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    San Jose, California
    Posts
    659
    Thanks
    194
    Thanked 9 Times in 9 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Problems adding media to a new project
    By mllerena in forum Freelancerr
    Replies: 6
    Last Post: November 4th, 2014, 07:58 PM
  2. Jomark Theme breaks media upload for other plugins
    By modezonen2010 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 7
    Last Post: July 12th, 2014, 11:12 AM
  3. Media Upload Failures - Be Aware
    By rayraven in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: May 5th, 2014, 03:55 PM
  4. Getting an error in media upload
    By logosinmotion in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: March 4th, 2014, 10:02 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: October 23rd, 2010, 09:04 AM