Results 1 to 3 of 3

Thread: "Go Back" on submitting job process causes previously filled-in fields to be BLANK

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member martyraymond1's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    United States
    Posts
    43
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    "Go Back" on submitting job process causes previously filled-in fields to be BLANK

    This didn't happen before I upgraded to 1.5.1

    This will result in loss of customers. Please advise.

    www.AVJoblistings.com

    Thanks folks!
    Marty

  2. #2
    Thread Starter
    Junior Member martyraymond1's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    United States
    Posts
    43
    Thanks
    4
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Amateur designrfix's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    17
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [MOD NEEDED] Change blank price "0" to "Call or email"
    By doctorcilantro in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 17
    Last Post: March 2nd, 2011, 08:08 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: December 21st, 2010, 08:18 PM
  3. [MOD NEEDED] 3.0.5 "Add new process" to a 3.0.4 classipress site
    By kk8ete in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: December 2nd, 2010, 04:07 PM
  4. The "Map Location" is blank ...
    By pedrox in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 6
    Last Post: April 6th, 2010, 08:53 AM