Results 1 to 3 of 3

Thread: google map doesn't show on submit page

  1. #1
    Thread Starter
    Forum Member beauoss's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    google map doesn't show on submit page

    Hi,

    The Google map is not working on the submit page on this site that I have configured: open-source-jobs.com. It does work when you create a new job from within the WordPress admin.

    I originally configured this site: open-source-staffing.com and it works there. The settings for both sites are the same (except the page id's are different for the two sites). I will be removing JobRoller from -staffing once the -jobs site is working properly. (My client decided to change domains for his job board.)

    I set up -jobs by copying the wp-content file from the -staffing site to the -jobs site, and did an export/import from within WordPress as I was not able to easily access the client's database.

    I tried deleting the JobRoller Config Options on the -jobs site and set everything up again. That didn't fix the problem.

    Do you have any suggestions?

    Thanks,
    Jan

  2. #2
    Thread Starter
    Forum Member beauoss's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,836
    Thanks
    159
    Thanked 2,967 Times in 2,843 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. VAntage 1.1 - Map still doesn't show when importing
    By annonse in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 10
    Last Post: September 4th, 2012, 02:58 AM
  2. [SOLVED] HELP: Listing page doesn't show suddenly
    By jackca in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: July 21st, 2012, 10:33 PM
  3. Home Page Slider (Featured Coupons) doesn't show preview...
    By simondaimyar in forum Clipper General Discussion
    Replies: 14
    Last Post: November 24th, 2011, 05:41 AM
  4. Ad doesn't show up in category
    By shidan in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 25th, 2011, 02:36 AM
  5. Create Static Page That Doesn't Show In Top Menu
    By Wamba in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 5
    Last Post: June 3rd, 2010, 07:12 AM