Results 1 to 2 of 2

Thread: Header issue on browser minimize

  1. #1
    Thread Starter
    Senior Member gentleman's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States
    Posts
    130
    Thanks
    4
    Thanked 9 Times in 9 Posts

    Header issue on browser minimize

    Hi All

    I came across this issue in the forum when someone posted it. I want to post the solution, but I couldn't find the thread ..so I am posting again..pardon me...

    When you minimize the browser, the header is cut off towards the right dead end of the page. This is evident in the demo page as well as in the snapshot below.

    Well, finally I was able to fix it as below adding this to child theme's style.css

    body{
    min-width:990px;
    }

    It would be great if this can be corrected in 1.2 as everyone using this theme has this issue.

    This is happening in the classipress theme as well. Though I do not have the theme myself, the bug appears in the classipress theme demo page.

    Thanks
    Anil
    Attached Images Attached Images
    Last edited by peddikuppa; October 31st, 2010 at 02:37 AM. Reason: adding more info

  2. The Following User Says Thank You to gentleman For This Useful Post:

    eyecool (November 19th, 2010)

  3. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,060
    Thanks
    159
    Thanked 2,983 Times in 2,859 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Permalinks to open in new browser tab
    By algetsmail in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: October 4th, 2010, 01:14 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: August 28th, 2010, 11:32 PM
  3. [SOLVED] Logo or Header No Show Issue
    By 9blades in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: August 12th, 2010, 09:34 PM
  4. Add New Translation in Browser Header
    By stefan in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 0
    Last Post: April 28th, 2010, 07:40 AM