Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem setting up multilingual sites on multisite

  1. #1
    Thread Starter
    Member ivone84's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    53
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Problem setting up multilingual sites on multisite

    Hi,

    Hope someone can help a Newbie.

    I've set up wordpress multisite and using Jobroller on two different sub-sites. I'm trying to have one site with the theme in English and another site with the theme in Portuguese.

    I've followed steps to get the Portuguese language pack (which worked fine when it was not within multisite).

    How to I get to have one site in English (with English version of Jobroller) and the other site in Portuguese (Portuguese version of Jobroller)? At the moment, both sites remain in English. I've also downloaded Multisite Language Switcher thinking it would solve the problem but it doesn't seem to work, no widget appears)

    please need your help, thanks!!

  2. #2
    Thread Starter
    Member ivone84's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United Kingdom
    Posts
    53
    Thanks
    4
    Thanked 1 Time in 1 Post
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,656
    Thanks
    158
    Thanked 2,841 Times in 2,719 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. displaying ads from sub-sites on main Multisite page
    By almightyeric in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 0
    Last Post: August 23rd, 2012, 05:17 AM
  2. [SOLVED] Multisite ad editing problem
    By weiching in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 5
    Last Post: November 28th, 2011, 10:46 AM
  3. Setting up Adpack problem - no cents charge?
    By LCarter869 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 3
    Last Post: June 25th, 2010, 04:26 AM
  4. Help/Advice - Multilingual Sites
    By mikeinspain in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 4
    Last Post: June 1st, 2010, 11:17 AM