Results 1 to 3 of 3

Thread: Tags on the demo site not working

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran Fanatic's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Canada
    Posts
    868
    Thanks
    307
    Thanked 57 Times in 51 Posts

    Tags on the demo site not working

    Hey guys, just a heads up: For the latest release 1.4 on your demo site, the Tags are not working correctly
    1) In the Jobs section: Some tags are still showing while no ads are attached to them.
    2) In the Resume section, none of the tags link to any results despite hovering over and displaying an x amount of topics.

  2. #2
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

  3. #3
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,881
    Thanks
    91
    Thanked 806 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. Thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Site Sponser ad space on demo site
    By rpatrick1 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: September 15th, 2010, 10:15 PM