Results 1 to 2 of 2

Thread: Profile fails to save pictures for services

  1. #1
    Thread Starter
    Amateur magboron's Avatar
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Profile fails to save pictures for services

    When "ADDING New Service", I upload a picture and save it. But when I try to creating 2nd service in the same profile, the picture options show "empty library of pictures". That means that even if I want to use the same picture for 3 service offers, I need to upload the same picture 3 times vs utliazing one picture uploaded to libabry 3 times. That increases storage for the website and is inconvenient for the user, who needs to upload a picture each time service offer is created.


    Can you help with that?

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    29,704
    Thanks
    137
    Thanked 2,282 Times in 2,172 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Profile fails to save -- ERROR: Please enter a nickname
    By pawloski in forum Report Taskerr Bugs
    Replies: 1
    Last Post: January 5th, 2016, 10:16 AM
  2. Dont have sufficient permissions to save the Profile tab
    By nikkivarma in forum Advanced Custom Fields
    Replies: 3
    Last Post: October 15th, 2014, 06:22 AM
  3. How to add local profile pictures in Vantage
    By harry0013 in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: June 3rd, 2012, 08:41 PM
  4. [SOLVED] Where are user profile pictures?
    By meeshtay in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: December 3rd, 2010, 03:22 PM