Results 1 to 3 of 3

Thread: Adding a facility not working

  1. #1
    Thread Starter
    jwayneccn's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    United States
    Posts
    25
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Adding a facility not working

    Please look at my site...therehabsearcher.com I cannot add a facility , use the button to add on the bottom of page sidebar..when you even try to add a Free one it will just redirect loop!!

  2. #2
    kidztipis's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    United States
    Posts
    329
    Thanks
    29
    Thanked 41 Times in 34 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,870 Times in 1,767 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Search facility
    By uasolutionsltd in forum Jobsapp
    Replies: 3
    Last Post: March 18th, 2014, 08:01 PM
  2. Search facility
    By uasolutionsltd in forum Jobsapp
    Replies: 3
    Last Post: January 19th, 2014, 02:40 PM
  3. Ordering facility on jobroller
    By leonthompson in forum Help Using JobRoller
    Replies: 1
    Last Post: December 8th, 2011, 06:47 AM
  4. [TUTORIAL] Change of TAB facility
    By aqua in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: January 13th, 2011, 08:11 AM