Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Image assets not appearing on listing page when assigned via admin

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer kurtk's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    28
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Image assets not appearing on listing page when assigned via admin

    I have a directory featuring multiple listings for the same company if they have multiple locations (similar to Yelp). When I upload the company logo using the create listing page it appears in the image gallery on the listing page, but if I assign the same logo as the "Featured Image" for a newly created listing using the image gallery manager in admin it doesn't appear. Here are two example URLs:

    http://www.steelpros.com/listings/ve...ng-inc-orange/

    http://www.steelpros.com/listings/ve...nc-sacramento/

    I used the create listing page to enter content for both examples, but the same thing happens when I create a new listing within admin. I'm wondering if anyone else has experienced this, or knows a workaround that doesn't involve uploading/storing multiple versions of the same image?

    Thanks in advance.

  2. #2
    Thread Starter
    Expired Customer kurtk's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    United States
    Posts
    28
    Thanks
    3
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    malkie's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    442
    Thanks
    39
    Thanked 62 Times in 60 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    malkie's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    442
    Thanks
    39
    Thanked 62 Times in 60 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    malkie's Avatar
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    United Kingdom
    Posts
    442
    Thanks
    39
    Thanked 62 Times in 60 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    Expired Customer suporteon's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brazil
    Posts
    46
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    Expired Customer suporteon's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Brazil
    Posts
    46
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. how to add an image to listing page (default listing template)
    By jetfire in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: May 8th, 2013, 10:22 AM
  2. Not all plugins appearing in WP admin dashboard
    By first607 in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: April 12th, 2013, 10:57 AM
  3. Dimitris Custom Forms Data on listing page in admin
    By arcimedia in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: November 30th, 2012, 08:29 AM
  4. Job Listing Page in Admin Panel keeps loading
    By bluesalman in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 6
    Last Post: September 25th, 2012, 10:52 AM
  5. Ads Appearing Before Payment Accepted & Admin Approval
    By danjo in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 9th, 2011, 09:17 AM