Results 1 to 5 of 5

Thread: Listings not appearing on search

  1. #1
    Thread Starter
    bradl's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Thailand
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Listings not appearing on search

    API's have been setup and added some test listings however they will not appear when trying to search by location. Also, when creating a listing it doesn't save the featured image, I select it and click publish/update and it dumps the image every time. Never used to do this.

    Can search by tag, just not location. Further testing and can see it will pick up on state, not city. Any ideas?

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,376
    Thanks
    159
    Thanked 2,898 Times in 2,774 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,376
    Thanks
    159
    Thanked 2,898 Times in 2,774 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  4. #4
    Thread Starter
    bradl's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Thailand
    Posts
    26
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,376
    Thanks
    159
    Thanked 2,898 Times in 2,774 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No Listings appearing in another language
    By winzaw83 in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: August 19th, 2015, 11:18 AM
  2. Listings are re-appearing after deletion...
    By jeremy2overton in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: November 19th, 2014, 04:08 AM
  3. All ads appearing in Featured Listings
    By dealshub in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: October 3rd, 2011, 01:20 PM
  4. Pictures not appearing on listings page
    By jshgroup in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 5
    Last Post: August 2nd, 2011, 08:17 AM
  5. Blog entries appearing with listings
    By siannuzzi in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: December 26th, 2010, 05:23 PM