Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with editing custom forms

  1. #1
    Expired Customer gonesmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    765
    Thanks
    50
    Thanked 202 Times in 137 Posts

    Problem with editing custom forms

    I created a custom form then created a couple of listings using that form and everything was fine. Then I edited the form and tried to create more listings. When I tried to create the new listings the custom fields didn't show up. Only when I edited the listings later did the custom fields show up.
    I didn't know how to fix it so I re-installed everything (wordpress and all) and started again. That fixed the problem but it has happened again. It seems that if you edit a custom form it will only show up when you edit a listing and not when you create one initially. This is kind of a problem for me because I have required fields which I don't want people to bypass when they create a listing, plus I don't want people to have to create there listings twice in order to fill out the custom forms.
    I would rather not start the website from scratch yet again, so is there a solution to this?
    In case you need it, here is my web address www.teachmemusic.com.au

  2. #2
    Expired Customer gonesmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    765
    Thanks
    50
    Thanked 202 Times in 137 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Expired Customer gonesmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    765
    Thanks
    50
    Thanked 202 Times in 137 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Jomark Custom Fields and Custom Forms?
    By wppete in forum JobRoller General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: August 9th, 2013, 10:52 AM
  2. Custom Forms - Bug?
    By annonse in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 6
    Last Post: July 10th, 2012, 08:54 AM
  3. Small problem with custom forms in vantage
    By nibigo in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 5
    Last Post: June 29th, 2012, 11:22 AM
  4. custom forms where and how to use
    By faisalloe in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: June 12th, 2011, 08:17 AM
  5. Custom Fields in Custom Forms are not working...
    By alexuz0751 in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: December 31st, 2010, 04:15 PM