Results 1 to 3 of 3

Thread: Vantage 1.2 - Upgrade from 1.1.4 to 1.2 - listing to category link broken

  1. #1
    Thread Starter
    Veteran joes's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Australia
    Posts
    877
    Thanks
    12
    Thanked 358 Times in 261 Posts

    Vantage 1.2 - Upgrade from 1.1.4 to 1.2 - listing to category link broken

    Hi,

    I have a Vantage site that has 16,000 listings, 30 main categories and 500 child categories.

    When I upgraded from version 1.1.4 to 1.2, I had the following problems:

    1) The main page showed only 70 pages of available listings - there should of been 1655 pages of listings - BROKEN

    2) The Categories Menu dropdown showed all the main categories and child categories - OK - also showed the correct counts

    3) Selecting the URL of the child category from the menu, it should of showed the listings under that category - it showed no listings - BROKEN

    4) All the 16,000 listings appeared OK in the admin section. If I selected the "Listing Categories" assigned to the listing, it should go display a list of all the listings that have that category. It just displayed the 1 listing - BROKEN

    5) All the categories appeared OK in the admin section. The "Listings" column showed correctly the number of listings attached to that category. If I select the number, it should show a list of all the Listings for that category, but it shows NO listings - BROKEN


    I reverted back to version 1.1.4 and all is working fine again.


    Has anybody else had this problem ?

    I did not attempt to test further and create listings to see if a new listing would be OK under version 1.2 and the listing to category linking would be OK.

  2. #2
    Thread Starter
    Veteran joes's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Australia
    Posts
    877
    Thanks
    12
    Thanked 358 Times in 261 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Veteran joes's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Australia
    Posts
    877
    Thanks
    12
    Thanked 358 Times in 261 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: April 9th, 2013, 11:20 AM
  2. Upgrade existing listing broken
    By dmjendor in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 11
    Last Post: November 6th, 2012, 06:50 AM
  3. Vantage 1.1 Category in Widget is Blog Category not Listing Category?
    By TheSyndicate in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: August 24th, 2012, 10:50 AM
  4. [SOLVED] I'm getting a broken link where the slug should be?
    By davids in forum Report Clipper Bugs
    Replies: 7
    Last Post: October 25th, 2011, 09:00 PM