Results 1 to 9 of 9

Thread: Vantage images issue

  1. #1
    Thread Starter
    Senior Member forsalebytracey's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    114
    Thanks
    32
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    Vantage images issue

    When I add images to listings within Vantage the primary image (listing logo) has no issue. Any images added to the listing gallery or added into the body of the listing are miniaturized and placed in the top left hand corner of the listing and cover up the title. What is going on with this? No plugin conflicts as far as I can tell...have disabled everything and still have issue. Also posted to another thread regarding blog not showing up - getting listings on blog page. Have FTP'd Dev Build file, no change in either of these issues.

    Thx!

  2. #2
    laura's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    2,594
    Thanks
    60
    Thanked 279 Times in 254 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Senior Member forsalebytracey's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    114
    Thanks
    32
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Expired Customer gonesmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    765
    Thanks
    50
    Thanked 202 Times in 137 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. The Following User Says Thank You to gonesmith For This Useful Post:

    forsalebytracey (June 5th, 2013)

  6. #5
    Thread Starter
    Senior Member forsalebytracey's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    114
    Thanks
    32
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #6
    Expired Customer gonesmith's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Posts
    765
    Thanks
    50
    Thanked 202 Times in 137 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. The Following 3 Users Say Thank You to gonesmith For This Useful Post:

    cllzor (June 7th, 2013), forsalebytracey (June 5th, 2013), luxor (June 5th, 2013)

  9. #7
    luxor's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    United States
    Posts
    599
    Thanks
    8
    Thanked 141 Times in 74 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #8
    Thread Starter
    Senior Member forsalebytracey's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    United States
    Posts
    114
    Thanks
    32
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  11. #9
    laura's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    2,594
    Thanks
    60
    Thanked 279 Times in 254 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Single AD Page images Issue
    By mr_xx in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 6
    Last Post: April 22nd, 2018, 11:10 PM
  2. Vantage 1.1.2 Text Bug Not a Big issue
    By TheSyndicate in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 2
    Last Post: October 19th, 2012, 01:46 AM
  3. Issue Can not post Images from URL from Admin
    By TheSyndicate in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 1
    Last Post: April 18th, 2012, 06:15 AM
  4. shadows around images - css issue
    By samcy in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 7
    Last Post: March 22nd, 2012, 03:17 PM
  5. [SOLVED] Broken Images Issue
    By g2computer in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 15
    Last Post: March 4th, 2011, 04:20 PM