Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Problem receiving email notification about new forum postings

  1. #1
    Thread Starter
    Member ybpress's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    United States
    Posts
    62
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Problem receiving email notification about new forum postings

    As mentioned in the title, this post does not regard a specific theme but to a problem with this forum.

    I used to receive instant email notifications when a new post was made in a thread within which I posted too, but now I no longer receive any message. Yes, my profile settings are correct. Help please?

    Thanks

  2. #2
    Senior Member toms's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    147
    Thanks
    7
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    I have this issue too on some of my sites...

    Did you change pluggable.php by any chance?

  3. #3
    Veteran spymare's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    871
    Thanks
    16
    Thanked 82 Times in 61 Posts
    wrong category...
    ♣ Display your classifieds site in Grid format
    Demo >> http://www.places-finder.com
    Thread >> https://forums.appthemes.com/theme-pl...comment-21709/
    Created by Mr. Green

  4. The Following User Says Thank You to spymare For This Useful Post:

    mr_green (September 28th, 2011)

  5. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,833
    Thanks
    166
    Thanked 3,395 Times in 3,266 Posts
    The OP might be referring to this forum's functionality.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  6. The Following User Says Thank You to jomarkosabel For This Useful Post:

    mr_green (September 28th, 2011)

  7. #5
    Thread Starter
    Member ybpress's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    United States
    Posts
    62
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Sorry for the delayed reply, but - to clarify - I'm not receiving emails notifications when news posts have been made to THIS forum...

    jomarkosabel: do you have any suggestions?

  8. #6
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,833
    Thanks
    166
    Thanked 3,395 Times in 3,266 Posts
    Try checking your "Default Thread Subscription Mode:" dropdown option if it is set to "Instantly, using email". The "Default Thread Subscription Mode:" can be found at the Forum>>Settings>>My Settings>>General Settings section.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  9. #7
    Thread Starter
    Member ybpress's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    United States
    Posts
    62
    Thanks
    7
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    jomarkosabel, thanks for your reply. As stated in my original posting, my settings are correct. Any other suggestion?

  10. #8
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,833
    Thanks
    166
    Thanked 3,395 Times in 3,266 Posts
    You may also check your spam box as the emails might be sent there.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  11. #9
    Veteran tonyperez's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Panama City
    Posts
    266
    Thanks
    26
    Thanked 7 Times in 7 Posts
    Hi, jomarkosabel

    I've seen post like this completely out of place ... in the wrong category
    that have been moved to the right category ... I've also seen post even when moving in the right category ... it often happens in "ClassiPress Mods & Tutorials" Because this time it allows for this post?

  12. #10
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    40,833
    Thanks
    166
    Thanked 3,395 Times in 3,266 Posts
    Yes you are right this is out of place as the OP is reporting a forum issue and of which has nothing to do with the themes and or of Wordpress in general. No specific section yet for any reported forum related issue but I will refer this to the forum admin to see if he can make one for it.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New User Email Plugin in 3.02 BUG - Send Notification Email
    By zontor in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 15
    Last Post: December 25th, 2013, 11:23 AM
  2. Users not receiving email.
    By classijm in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: March 30th, 2011, 05:15 PM