Results 1 to 5 of 5

Thread: Where is the report error forum for Vantage v1.0-beta ?

  1. #1
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts

    Where is the report error forum for Vantage v1.0-beta ?

    Could some admin open a forum for beta error, i just installed it and i can not post anything since i do not have permission (i am admin).

    I could hardly do anything from the admin as well, again no have permission.

    What is the point with a beta test unless we can submit error?

    pattayayellowpages.com


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,882
    Thanks
    158
    Thanked 2,859 Times in 2,735 Posts
    It is currently being setup here http://forums.appthemes.com/vantage-general-discussion/ and so we may wait a bit.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    Ok greats thanks i really hope this was not suppose to be even near the complete version it is missing even the basic cp has.


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  4. #4
    Forum Member beiker's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    32
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 4 Posts
    I have the same thing. As far as I know, there are no official release date yet.

  5. #5
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    There is more talk going on at the pre sale forum and we are not allowed in to that forum lol


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. When CP v3.1 is BETA tested will you be requiring anymore BETA testers?
    By hugo in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: February 27th, 2011, 05:28 AM