Results 1 to 8 of 8

Thread: logo problem

  1. #1
    Thread Starter
    dakedelali's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Ghana
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    logo problem

    I upgraded to Simplux 2.0 and the logo is hiding under the header. The website is www.jobwebkenya.com.
    please check and advise on fixing it.

    Thanks

  2. #2
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

  3. #3
    Thread Starter
    dakedelali's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Ghana
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

  5. #5
    Thread Starter
    dakedelali's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Ghana
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

  7. #7
    Thread Starter
    dakedelali's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Ghana
    Posts
    16
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Marketplace Seller spartac's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7,169
    Thanks
    74
    Thanked 829 Times in 807 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    jobthemes.com









    We answer the questions in threads as fast as the private messages, So do not send support questions via private message. Use the forum instead and open a new thread for every issue.
    Before you send any PM , Please read These rules .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Logo Problem
    By jaycee in forum Simplux
    Replies: 14
    Last Post: October 2nd, 2013, 01:02 AM
  2. Upgrade Issue - Problem with Logo
    By btechnol in forum Clipper General Discussion
    Replies: 11
    Last Post: January 6th, 2013, 02:42 AM
  3. [SOLVED] Logo problem
    By bigvibes in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 5
    Last Post: May 7th, 2012, 04:26 AM
  4. Loading logo with transparent background problem
    By studiolx in forum Help Using Clipper
    Replies: 1
    Last Post: April 26th, 2012, 08:22 AM
  5. logo problem & Websites Payment Standard
    By austenburns in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: August 21st, 2010, 12:22 PM