Results 1 to 4 of 4

Thread: Disable test mode not working

  1. #1
    Thread Starter
    Newbie jpkinfla's Avatar
    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Disable test mode not working

    I have WooCommerce installed, and I've filled the Public Key, Secret Key and Test Public Key and Test Secret Key out. I had test mode enabled to test.

    Then when I remove the Test Mode by unchecking "Enabled" the test billing options still show on checkout.

    I removed the Test Public Key and Test Secret Key, thinking that will force it to remove... but instead the Checkout process that loads the Spank Pay payment page just sits there churning over and over again and never fills in with the options.

    How can I get this to work, without having the "Free" Test options on the payment page?

    Thanks

  2. #2
    Thread Starter
    Newbie jpkinfla's Avatar
    Join Date
    Oct 2021
    Posts
    2
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Marketplace Seller dikiyforester's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Russian Federation
    Posts
    2,228
    Thanks
    89
    Thanked 595 Times in 493 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    arthemes.org - AppThemes plugins, tutorials, modifications and services

  4. #4
    Marketplace Seller dikiyforester's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Russian Federation
    Posts
    2,228
    Thanks
    89
    Thanked 595 Times in 493 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    arthemes.org - AppThemes plugins, tutorials, modifications and services

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Need help in Paypal Escrow in Sandbox mode - not working
    By tht2016 in forum Help Using HireBee
    Replies: 22
    Last Post: December 4th, 2016, 07:15 PM
  2. sandbox mode not working yet?
    By quibby in forum Help Using HireBee
    Replies: 6
    Last Post: May 13th, 2016, 04:07 AM
  3. test placeholder test on account page
    By outdoorgearlink in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 3
    Last Post: April 18th, 2015, 05:24 AM
  4. Maintenance mode and working on your website
    By cyclebarter in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: January 20th, 2012, 07:43 AM