Results 1 to 3 of 3

Thread: Is anyone else experiencing missing templates?

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer wisnet's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    United States
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Is anyone else experiencing missing templates?

    When I go to change the the template of a page, some are missing. Has anyone else experienced this issue??

  2. #2
    eilserus's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    United States
    Posts
    154
    Thanks
    3
    Thanked 5 Times in 5 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Veteran joes's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Australia
    Posts
    877
    Thanks
    12
    Thanked 358 Times in 261 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: June 23rd, 2013, 03:19 PM
  2. Seriously Experiencing Slower load time
    By ugooliver in forum Simplux
    Replies: 0
    Last Post: June 13th, 2013, 10:21 AM
  3. Changed servers and experiencing some issues with IE
    By rrokni in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 8
    Last Post: June 27th, 2011, 01:50 PM
  4. [SOLVED] still experiencing problem with French Language pack
    By aubertin in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: June 22nd, 2011, 08:58 PM