Results 1 to 4 of 4

Thread: SSL ceritificate and loading problem

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member jassim1229's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Kuwait
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    SSL ceritificate and loading problem

    My web hosting company, installed SSL certificate on my website http://www.bizzindex.com However, my site didn't load correctly. I added the (S) for the http in the admin setting section. The site loaded correctly, then, it stopped loading correctly again.

    I used this website http://www.whynopadlock.com/index.html to help me figure out what could be the problem. but, i got no error. can anyone kindly, tell me what to do? I contacted my web hosting company, but they are slow in getting back to me.

    thanks,,

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Junior Member jassim1229's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Kuwait
    Posts
    20
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,873 Times in 1,770 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem Of Hevy Size Of Home page and slow loading
    By anilkumarkanneboina in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 7
    Last Post: May 3rd, 2012, 11:09 AM
  2. Loading logo with transparent background problem
    By studiolx in forum Help Using Clipper
    Replies: 1
    Last Post: April 26th, 2012, 09:22 AM
  3. Xtreme Carousel Problem - not loading the pictures
    By rodigital in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: March 27th, 2012, 01:57 AM
  4. problem loading
    By shining1980 in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: October 25th, 2009, 01:09 AM