Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: Vantage 1.1 I delete image in header but still show the old logo of Vantage

  1. #1
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts

    Vantage 1.1 I delete image in header but still show the old logo of Vantage

    I deleted the old logo and just want text for now. I went to header and delete image and in the preview it look ok but when i go to the page it looks funny.

    www.patongspa.com


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  2. #2
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,864 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  4. #4
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,864 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  6. #6
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,864 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  7. #7
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  8. #8
    dimitris's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Earth
    Posts
    20,618
    Thanks
    222
    Thanked 1,864 Times in 1,765 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  10. #10
    Veteran epijunky's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    United States
    Posts
    266
    Thanks
    15
    Thanked 4 Times in 3 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Center Header Logo in Vantage?
    By themacdubs in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 8
    Last Post: August 25th, 2012, 05:05 PM
  2. Vantage icon displayed below header image
    By orion_web in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 3
    Last Post: August 20th, 2012, 05:42 AM
  3. How to remove Vantage name and logo from Vantage theme
    By digitalark in forum Report Vantage Bugs (Legacy)
    Replies: 1
    Last Post: July 19th, 2012, 02:15 PM
  4. Delete add from vantage
    By erroloz in forum Vantage General Discussion (Legacy)
    Replies: 12
    Last Post: June 18th, 2012, 12:06 AM
  5. [SOLVED] Logo or Header No Show Issue
    By 9blades in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: August 12th, 2010, 09:34 PM