Results 1 to 6 of 6

Thread: Page not found/404 error on every theme i install...

  1. #1
    Thread Starter
    Junior Member harry88's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    49
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Page not found/404 error on every theme i install...

    Hello People

    I've installed a new theme and yesterday, but I'm sure i didn't touch anything, now every time i go on my homepage it comes up with 'page not found'. I tried a different wordpress theme they all come up with 'page not found/404 error'

    I'm not good with coding so not sure what happened. Also the Nivo sliders with pictures on main page have disappeared.


    Thanks
    Last edited by jomarkosabel; June 23rd, 2012 at 10:21 AM.

  2. #2
    Thread Starter
    Junior Member harry88's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    49
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    I think it is something to do with permalinks.. i changed it from default to: /%postname%/ but still no luck as suggested in previous forum posts on a similar issue. I've even cleared the cache but page is still not displayed.

    site is: ignitebeauty (dot) co (dot) uk

  3. #3
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,912
    Thanks
    158
    Thanked 2,864 Times in 2,740 Posts
    I have checked your site and the recommended permalinks /%postname%/ is still not yet setup as it still shows the url format of a page ignitebeauty.co.uk/?page_id=15 . When permalink is setup, it will display as ignitebeauty.co.uk/about for the About page.

    It could be a server issue, if you have already tried activating the permalinks through the WP admin and of which still does not work. You may try asking your host's support to activate mod rewrite on your server for the custom permalinks to work.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  4. #4
    Thread Starter
    Junior Member harry88's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    49
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hello,

    Thanks for your reply.

    I have the host details and login for my hosting which my hosting company provided me.

    I'm clueless how to do this? to change the permalinks.. where a bouts do i go in my cPanel hosting thing?

  5. #5
    Thread Starter
    Junior Member harry88's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    49
    Thanks
    6
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Fixed the problem. Just turned off "static page"

  6. #6
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,912
    Thanks
    158
    Thanked 2,864 Times in 2,740 Posts
    Great to know that you have it sorted out as I already see your permalinks working just fine at my end. Anyway, I will have to close this thread now and have a nice day.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  7. The Following User Says Thank You to jomarkosabel For This Useful Post:

    harry88 (June 24th, 2012)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] 404 (Page Not Found) Error
    By khuya in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: June 29th, 2012, 04:59 PM
  2. 404 error page not found
    By kjjazz in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 2
    Last Post: November 10th, 2011, 02:35 PM
  3. [SOLVED] New Classipress install - Ad page not found?
    By davey in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 3
    Last Post: May 26th, 2011, 10:14 AM
  4. error when i install the theme
    By drklss in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 1
    Last Post: January 14th, 2011, 07:40 AM
  5. Error 404 Whoops! Page Not Found.
    By towners in forum Help Using ClassiPress
    Replies: 2
    Last Post: June 9th, 2010, 04:59 AM