Results 1 to 3 of 3

Thread: Why am i the only one that is gray?

  1. #1
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts

    Why am i the only one that is gray?

    In this forum all people have 1 green bar or a lot if they are moderator but have a gray bar.. What did i ever do to hurt someone?

    I think you should give extra rep or credit or something to people who buy more themes from your company and mark it someone how.


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  2. The Following User Says Thank You to thesyndicate For This Useful Post:

    bellboy (December 27th, 2010)

  3. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    35,696
    Thanks
    158
    Thanked 2,842 Times in 2,720 Posts
    I think the reputation bars are based on the user's number of posts and some other factors such as how many time the user have been thanked for.

    Here's the vbulletin reputation power doc http://www.vbulletin.com/docs/html/vboptions_reputation .
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  4. #3
    Marketplace Seller thesyndicate's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Matrix
    Posts
    1,803
    Thanks
    14
    Thanked 52 Times in 51 Posts
    I know VB but in my case i think something gone wrong from moving from the old forum. I can see New people have more feedback score than me. I have not find one person who is not green.


    I love to help out you out but please read this first Have you tried to install in a root domain? Have you tried to Resave permalinks? Have you tried to disable all plug in? Have you tried the default theme of Wordpress?

    ++ If the issue is fixed consider closing the thread and change to solved, thank you for helping us helping you. ++

  5. The Following User Says Thank You to thesyndicate For This Useful Post:

    bellboy (December 27th, 2010)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)