Results 1 to 3 of 3

Thread: Classipro suddenly not working

  1. #1
    Thread Starter
    nibigo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Canada
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts

    Classipro suddenly not working

    Hi

    About 1 month ago I set up classipro advanced search and it worked well. Now, all of a sudden, it is no longer working.

    For example: my website is a car site so I have many custom fields including Price range, Kilometer range, fuel efficiency etc...

    So, when I change the various fields (like I was someone searching), the total at the bottom does update, but when I hit search, it tells me that there are no listings, even if as I was searching it showed 10 listings.

    I have gone over everything and made sure the custom fields are correctly entered and so forth, and cannot see a problem. It is like it suddenly stopped.

    I tried on a second site and it is doing the same thing. To check it out, go to www.coqueli.co (not .com). The site is not started yet per se and I entered only a test ad, but I tested the advanced search there and as you can see, even if it shows 1 result, when you hit search, it does not work.

    Any advice?

    I have contacted classipro, but I hoped I could get a quicker answer here.

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    36,328
    Thanks
    159
    Thanked 2,896 Times in 2,772 Posts
    Classipro is a third party plugin and so I will move this thread to the Plugin Exchange section.
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    nibigo's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Canada
    Posts
    41
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 2 Posts
    Hi Everyone, I have attached an image of the problem. Classipro problem.jpg

    As you can see, this is what happened when I hit search. It shows 3 results in the total below the search box, but as soon as I hit search it shows no results. I would love someone's help please, especially the folks at classipro, who's u.s. number does not seem to function.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PayPal suddenly not working
    By timstl in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 3
    Last Post: February 15th, 2012, 07:51 AM
  2. [SOLVED] Registrations stopped working suddenly. PLEASE HELP
    By chuckrodr in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 4
    Last Post: June 7th, 2011, 08:02 PM
  3. [SOLVED] "SEARCH ADS" Suddenly Not Working
    By vusales in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 27
    Last Post: March 20th, 2011, 01:40 AM