Results 1 to 2 of 2

Thread: Classipost 1.3.7 is not working

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer nuriozgokceler's Avatar
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    1
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Classipost 1.3.7 is not working

    Dear sir/madam

    I am using

    AppThemes Updater 1.4.0
    ClassiPost 1.3.7
    ClassiPress Theme 4.0.0

    for my work

    A but classipost is not working.
    When I upload on admin panel classipost the white screen is appread so I cannot open home page or admin page.

    Please help me to solve the problem

  2. #2
    Moderator ovidiubica's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    3,935
    Thanks
    105
    Thanked 673 Times in 638 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] ClassiPost translation
    By banie in forum ClassiPost
    Replies: 2
    Last Post: May 30th, 2018, 02:55 PM
  2. [SOLVED] ClassiPost Ready for WP 4.9?
    By sanook in forum ClassiPost
    Replies: 2
    Last Post: November 24th, 2017, 10:35 AM
  3. [SOLVED] Not working with Classipost
    By adtractiebv in forum Post an Ad widget for ClassiPress
    Replies: 4
    Last Post: October 31st, 2017, 02:16 AM
  4. [SOLVED] Error activating Classipost
    By Cordeiro in forum ClassiPost
    Replies: 9
    Last Post: October 14th, 2017, 08:20 AM
  5. User-friendly changes in classipost
    By finn1223 in forum ClassiPost
    Replies: 11
    Last Post: April 21st, 2017, 03:45 AM