Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Classipress user posts link not working

  1. #1
    Thread Starter
    kaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Classipress user posts link not working

    The view post is not working although I have set the permalinks : /%postname%/
    here is the link Shopping at the Storehouse, click on the ad and nothing shows expect this in he title bar (GIF Image, 1 x 1 pixels).

    Please any help will be much appreciated. Urgent

  2. #2
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,487
    Thanks
    162
    Thanked 3,276 Times in 3,147 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  3. #3
    Thread Starter
    kaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,487
    Thanks
    162
    Thanked 3,276 Times in 3,147 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  5. #5
    Thread Starter
    kaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    39,487
    Thanks
    162
    Thanked 3,276 Times in 3,147 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  7. #7
    Thread Starter
    kaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    Thread Starter
    kaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  9. #9
    pepsi's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    14,887
    Thanks
    91
    Thanked 807 Times in 721 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    Thread Starter
    kaka's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Classipress user posts link not working
    By brentdaley in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 5
    Last Post: January 14th, 2011, 09:40 AM
  2. [SOLVED] Job posts website link bug
    By cedric_c in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 23
    Last Post: October 1st, 2010, 09:19 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: September 28th, 2010, 09:45 AM
  4. Related ads by author link not working...
    By jschodde in forum ClassiPress General Discussion
    Replies: 6
    Last Post: July 17th, 2009, 09:13 AM