Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Pay using not working

  1. #1
    Thread Starter
    collectbox's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Pay using not working

    After posting ad is not possible to pay (order will not). Next screen is visible http://www.beehire.eu/order/749/. I think I have everything set up properly.

    Best regards,

    Albrecht

  2. #2
    Thread Starter
    collectbox's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    laura's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    2,594
    Thanks
    60
    Thanked 279 Times in 254 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Thread Starter
    collectbox's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    laura's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Michigan
    Posts
    2,594
    Thanks
    60
    Thanked 279 Times in 254 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  6. #6
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,433
    Thanks
    161
    Thanked 3,045 Times in 2,920 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  7. #7
    Thread Starter
    collectbox's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  8. #8
    jomarkosabel's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Philippines
    Posts
    37,433
    Thanks
    161
    Thanked 3,045 Times in 2,920 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!
    Please help our moderating team work more efficiently by not sending us support questions via PM. You can read more about how AppThemes support works here. However, you can send a PM to follow up and remind me if I missed your support request/thread.

    Thank you and have a nice day.

  9. #9
    Thread Starter
    collectbox's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  10. #10
    Thread Starter
    collectbox's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    49
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: November 15th, 2013, 10:01 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: November 15th, 2013, 10:01 AM
  3. Importing Listings not working but example listing working
    By theseofirm in forum Help Using Vantage (Legacy)
    Replies: 3
    Last Post: July 28th, 2013, 04:50 PM
  4. Plugins vs CP upgrades (Working vs Not working)
    By Fanatic in forum Report ClassiPress Bugs
    Replies: 60
    Last Post: May 18th, 2012, 05:06 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: December 16th, 2011, 09:05 AM