Results 1 to 5 of 5

Thread: Was working, but not now... not sure what I broke! 8)

  1. #1
    Thread Starter
    Expired Customer rdrdrd23's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Was working, but not now... not sure what I broke! 8)

    Hi there,
    I've been working on a project where this plugin was very useful indeed.
    *But* it seems Ive broken something along the way.
    I am using a child theme, and have made child-theme versions of a few of the vantage pages so I can style things as I need them.

    http://thegolfcarclub.com/

    The auto-populating of the 'Near' field in the top menu has never worked, so if I could get that working, that would be ideal.
    But while I used to see distances in the listings, I now don't, and I cant see what I've buggered up.

    Can you help point me in the right direction please fella?

  2. #2
    Senior Member rsmed1's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    United States
    Posts
    188
    Thanks
    0
    Thanked 24 Times in 24 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  3. #3
    Thread Starter
    Expired Customer rdrdrd23's Avatar
    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    5
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  4. #4
    Senior Member rsmed1's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    United States
    Posts
    188
    Thanks
    0
    Thanked 24 Times in 24 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

  5. #5
    Senior Member rsmed1's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    United States
    Posts
    188
    Thanks
    0
    Thanked 24 Times in 24 Posts
    You must be an AppThemes customer and logged in to view this response. Join today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Few Sections of Site broke broke after 1.7.1 update (Child Theme used)
    By flexhourjobs in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 0
    Last Post: July 26th, 2013, 10:44 AM
  2. Jobroller page2 broke
    By harry0013 in forum Report JobRoller Bugs
    Replies: 5
    Last Post: January 17th, 2013, 07:42 PM